El Grup Claror se suma a les 200 empreses catalanes que es comprometen a impulsar una economia amb propòsit

Gabriel Domingo, director general de la Fundació Claror, va signar el manifest, promogut per trenta de les principals organitzacions empresarials, sota l'impuls de Respon.cat
NOTIWEB (17)

El Grup Claror se suma a les més de 200 empreses catalanes que han assistit a l’esdeveniment de signatura oficial i que s’han adherit al “Manifest per una Economia amb Propòsit” que promouen les principals organitzacions empresarials del país, amb el lideratge de Respon.cat i la complicitat de la Cambra de Comerç.

 

L’acte de presentació i signatura ha tingut lloc aquest dimarts 27 de juny a la Casa Llotja de Mar de Barcelona. Hi ha assistit Gabriel Domingo, director general de Fundació Claror, per formalitzar la signatura del manifest, que fa una crida al món empresarial per avançar en el desenvolupament actiu i compromès de la responsabilitat de les empreses envers la societat, amb un propòsit de triple impacte, econòmic, social i ambiental. També pretén mostrar públicament com les empreses són motors de canvi des d’uns valors de compromís i creant valor compartit.

 

Per fer-ho possible, es proposa que cada empresa estableixi un propòsit que marqui la voluntat de crear valor tant per a la mateixa empresa com per a totes les altres parts implicades.

 

Les principals organitzacions empresarials, sota l’impuls de Respon.cat, han promogut el manifest: la Cambra de Comerç de Barcelona, el Consell de Cambres de Comerç de Catalunya, Foment del Treball, Pimec, CECOTFemCat, el Col·legi d’Economistes, ASCEFFEGPLa Unió, el Grup Impuls per Girona, la Fundació Gresol, i així fins a trenta, més altres que s’hi aniran sumant.

 

A l’acte hi han participat 250 persones i més de 200 empreses, petites, mitjanes i grans de diferents sectors, en representació de les que ja s’hi han adherit.

GALERIA DE FOTOS DE L'ACTE

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.