Informació sobre l’estat del Pla de Sequera i la seva afectació als Clubs Claror

Actualment, estem de fase de pre-emergència, que es mantindrà previsiblement durant tot el mes de gener, sense afectació en les piscines ni dutxes dels centres esportius municipals.
Piscina Claror Cartagena

COMUNICAT

Arran de l’actualització de la Generalitat en les mesures del Pla de Sequera i les restriccions previstes, des dels Clubs Claror informem que:

 

Actualment, estem de fase de pre-emergència, que es mantindrà previsiblement durant tot el mes de gener. En aquesta fase no hi ha cap afectació per a les piscines ni dutxes dels centres esportius municipals. Els Clubs Claror mantindrem el funcionament habitual d’aquests espais.

 

Quan la Generalitat decreti l’entrada en Fase 1 d’emergència, prevista pel mes de febrer, els Clubs Claror mantindrem les piscines i dutxes obertes als nostres abonats i abonades, ja que generarem l’estalvi addicional d’aigua necessari per mantenir aquests espais oberts.

 

Instem a tots els usuaris i totes les usuàries dels Clubs Claror a fer un consum responsable de l’aigua que ens ajudi a mantenir entre tots i totes les piscines i dutxes obertes.

 

En cas que la Generalitat decreti l’entrada en fases posteriors d’emergència, des dels Clubs Claror ja estem treballant en mesures per reduir l’impacte de les restriccions que es puguin aplicar entorn al consum d’aigua als nostres clubs. Treballarem perquè l’afectació de les mesures sigui la mínima pels usuaris i usuàries de les nostres instal·lacions.

 

Reiterem el nostre compromís permanent per continuar reduint la despesa d’aigua als clubs i us animem a seguir amb totes les mesures d’estalvi que ens han permès entre tots i totes reduir en els darrers 3 anys més del 33% d’aigua del que consumíem.

 

Gràcies per la vostra col·laboració!

 

Teniu més informació sobre les mesures d’estalvi d’aigua que duem a terme els Clubs Claror a l’espai web dedicat a l’Acció pel Clima, on hi trobaràs un munt de consells i recomanacions.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.