Informació sobre l’estat del Pla de Sequera i la situació als Clubs Claror

Agraïm a tots els abonats, abonades i usuaris dels clubs el sentit de la responsabilitat demostrat els darrers mesos.
NOTIWEB_MASTER (32)

Gràcies a les pluges de les últimes setmanes i a l’esforç d’estalvi fet per tota la ciutadania, s’ha enregistrat un important augment del nivell dels embassaments, fet pel qual l’estat de sequera a Catalunya ha deixat de ser considerat com a “estat d’emergència” i ha passat a “estat d’excepcionalitat”, fet que, des del punt de vista dels nostres clubs significa que, des d’ara:

  • Es reobren les dutxes d’accés i sortida a les piscines.
  • Es reobren els spas dels clubs.
  • Es reobren les dutxes dels vestidors per a activitats de grups i col·lectius, amb la restricció de només el 25% de les dutxes.
  • En els vestidors d’abonats i abonades es manté el tancament del 25% de les dutxes.
  • Els Clubs Claror mantindran totes les mesures de neteja i energètiques que han permès un importantíssim estalvi en el consum d’aigua.

Agraïm a tots els abonats, abonades i usuaris dels clubs el sentit de la responsabilitat demostrat els darrers mesos, gràcies al qual hem pogut fer un importantíssim estalvi en el consum d’aigua, i us encoratgem a què continueu gestionant l’ús d’aigua amb la mateixa prudència i responsabilitat, i intenteu dutxar-vos en tres minuts.

 

Des de Clubs Claror, reiterem el nostre compromís permanent per continuar reduint la despesa d’aigua als clubs i us animem a seguir amb totes les mesures d’estalvi que ens han permès entre tots i totes reduir en els darrers 3 anys més del 33% d’aigua del que consumíem.

 

Teniu més informació sobre les mesures d’estalvi d’aigua que duem a terme els Clubs Claror a l’espai web dedicat a l’Acció pel Climaon trobareu un munt de consells i recomanacions.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.