La Fundació Claror registra un estalvi de 1.779.000 litres d’aigua en el mes de juny

La gestió sostenible dels recursos és una prioritat per Fundació Claror, que continuem treballant per reduir la nostra petjada hídrica i contribuir al benestar de l’entorn.
NOTIWEB_MASTER (62)

Des de Fundació Claror continuen demostrant el compromís amb la sostenibilitat i la gestió responsable de l’aigua. Durant el mes de juny, els clubs que formen part de Fundació Claror han aconseguit un estalvi d’1.779.000 litres d’aigua, contribuint així a la lluita contra l’emergència de sequera que afecta la regió.

 

Des de l’inici de l’emergència de sequera, l’estalvi acumulat entre tots els clubs (Claror Can Caralleu, Claror Cartagena, Claror Marítim i Claror Sardenya) ascendeix a un total d’11.550.000 litres d’aigua. Aquest assoliment ha estat possible gràcies a la implementació de diverses mesures d’eficiència hídrica i a la col·laboració activa de tots els abonats i abonades.

Estalvi per clubs (juny 2024)

Club
Estalvi %
Claror Sardenya24,2%
Claror Cartagena33,9%
Claror Marítim37,2%
Claror Can Caralleu17,5%

Entre les accions adoptades pels clubs es troben la instal·lació de sistemes de reg eficients, l’optimització dels temps d’ús de les dutxes i rentats de filttres de piscines, així com campanyes de conscienciació dirigides als usuaris per promoure l’ús racional de l’aigua.

 

La gestió sostenible dels recursos és una prioritat pel Grup Claror, que continuem treballant per reduir la nostra petjada hídrica i contribuir al benestar de l’entorn. La col·laboració i el compromís dels abonats i abonades han estat fonamentals per assolir aquests resultats, demostrant que, junts, és possible fer una diferència significativa en la preservació del medi ambient.

 

Agraïm a tots els abonats, abonades i usuaris dels clubs el sentit de la responsabilitat demostrat els darrers mesos, gràcies al qual hem pogut fer un importantíssim estalvi en el consum d’aigua, i us encoratgem a què continueu gestionant l’ús d’aigua amb la mateixa prudència i responsabilitat, i intenteu dutxar-vos en tres minuts.

 

Des de Clubs Claror, reiterem el nostre compromís permanent per continuar reduint la despesa d’aigua als clubs i us animem a seguir amb totes les mesures d’estalvi que ens han permès entre tots i totes reduir en els darrers 3 anys més del 33% d’aigua del que consumíem.

 

Teniu més informació sobre les mesures d’estalvi d’aigua que duem a terme els Clubs Claror a l’espai web dedicat a l’Acció pel Climaon trobareu un munt de consells i recomanacions.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.