FAQS i Documentació necessària esplais i campus

inscripció als esplais i campus

La inscripció serà exclusivament online en aquesta web. El torn per a abonats/des comença el 4 d’abril a les 9h, i el torn obert el 23 d’abril a les 9h.

Dins de cada fitxa d’activitat trobaràs la informació i el botó d’inscripcions i et durà a la plataforma d’inscripcions on line.

Consulta el manual d’inscripció que trobaràs AQUÍ >

No té torn preferencial, el nen/a ha de ser abonat.

En el moment de la inscripció hauràs de pagar el 100% del que contractis.

El full d’inscripció emplenat, la fotocòpia del carnet de vacunació i la fotocòpia de la targeta sanitària Catsalut. Sense aquesta documentació no es podrà considerar la inscripció com degudament formalitzada.

Per mitjà d’un correu electrònic a l’adreça específica de lleure del club on hagis inscrit el teu fill/a, abans del 18 de juny:

Si com a conseqüència de les restriccions vigents a cada moment hi hagués alguna activitat que no es pogués fer, et tornarem els diners que hagis pagat.

Et recomanem esperar, si molta gent està intentant fer la inscripció, el sistema es ralentitza.

FULL INSCRIPCIÓ Claror can caralleu

Descarrega’l aquí

FULL INSCRIPCIÓ Claror cartagena

Descarrega’l aquí

FULL INSCRIPCIÓ Claror sardenya

Descarrega’l aquí

beques i tràmits especials

Per poder sol·licitar una beca cal que l’infant estigui inscrit prèviament a l’activitat per la qual vol sol·licitar la beca. La beca es podrà sol·licitar entre el 23 d’abril i el 23 de maig.

El procediment per a sol·licitar la beca és el següent:

Requisits per tramitar la beca:

Per sol·licitar un monitor de suport per infants i adolescents, pots fer-ho a través dels següents enllaços a partir del 27 d’abril:

Si tens dubtes, contacte amb els responsables de Lleure dels nostres clubs.

informació de les activitats i contacte

Envia un correu electrònic a l’adreça específica de lleure del club on hagis inscrit (o vulguis inscriure) el teu fill/a amb el dubte que tens, tant detallat com sigui possible, i mirarem de donar-te resposta amb la màxima brevetat. Les adreces són les següents:

Sí, la teniu a cada fitxa d’activitat, on podreu consultar la informació pràctica, les activitats i horaris i els menús setmanals.

Es faran reunions on line. Consulta data i hora a la fitxa de cada esplai o campus on us hagueu inscrit.

Sí, totes les activitats tenen activada la llista d’espera.

Pots enviar un correu al club corresponent.

Això es podrà fer fins 15 dies abans de l’inici del programa que hagis contractat, i sempre i quan, hi hagi places vacants al grup on vulguis fer el canvi.