Història Llinarsport

Llinarport SL neix l'any 2007 per l'aliança de l'Escola Ginebró i la Fundació Claror davant l'oportunitat d'obtar a la construcció i gestió del nou equipament municipal de Llinars del Vallès. La societat està participada en un 60% per la Fundació Claror i un 40% per l'Escola Ginebró.
  1. Inici
  2. /
  3. Llinarsport
  4. /
  5. Història Llinarsport

El 2009, l’Esportiu de Llinars ja és una realitat

Després de dos anys de construcció, el setembre de 2009 obre les portes l’Esportiu de Llinars, un equipament de 7.200 m2 que destaca pel disseny arquitectònic, que aprofita al màxim la llum natural i per ser un referent en l’ús de tecnologies de sostenibilitat i eficiència energètica.

Avui, l’Esportiu compta amb més de 40 treballadors i treballadores i més de 3.500 persones usuàries, de les quals prop de 3.000 en són abonades.

LLinarsport creix amb les prestacions de servei

El 2014, la societat inicïa la gestió en la modalitat de prestació de serveis.

La primera experiència és amb els equipaments municipals de Sant Joan Despí (dos poliesportius, dos camps de futbol, una piscina d’estiu, una pista poliesportiva i, posteriorment, un club de tennis).

El 2016 ampliem l’activitat amb la prestació de servei a l’Espai d’Aigua i Salut de Taradell.

La Fundació Claror gestiona en règim de concessió administrativa els Centres Esportius Municipals de Barcelona: CEM Claror (Claror Sardenya), CEM Sagrada Família (Claror Cartagena), CEM Marítim (Claror Marítim) i des de l’1 de gener de 2020 el CEM Can Caralleu (Claror Can Caralleu).