Gaudeix d’un oasi de relaxació a l’Spa Claror Marítim. Experimenta sensacions úniques amb dutxes terapèutiques, piscina tèbia amb caiguda d’aigua, zona de descans amb infrarojos, saunes seca i mediterrània. 
spa claror marítim
A la zona d’Spa del Claror Marítim podràs gaudir de:
Dutxes de sensacions
Brisa fresca, pluja tropical i dutxa de galleda
Sauna seca i sauna mediterrània
Sauna seca: Calor intensa 80-90° Humitat 10-20%
Sauna mediterrània: Calor moderada 41° Humitat 70%
Piscina tèbia
A 33,5° i amb seves caigudes d’aigua
Zona de descans amb infrarojos
Equilibra el teu cos
Jacuzzi
Desconnecta amb l’efecte terapèutic de les bombolles
Font de gel
Refresca’t amb els petit glaçons
Piscina Freda
Per revitalitzar-te
Bany de vapor
Calor intensa 45-50° Humitat 90-100%

circuits spa system

 

Submergeix-te en el luxe de la relaxació a les nostres instal·lacions exclusives. Gaudeix dels circuits de l’spa per potenciar els efectes de l’aigua.

 

Descobreix el benestar que et mereixes.

Què és l’spa_system?

L’Spa Marítim ofereix de forma exclusiva el mètode spa_system, el mètode d’utilizació més efectiu dels diferents equipaments, per aprofitar al màxim els beneficis d’un servei de benestar físic i mental d’una manera fàcil, segura i divertida.

Sobre una base d’investigació científica Starpool ha creat diferents programes de benestar, per convertir en realitat un SPA de somni.

3 circuits per al teu benestar

L’spa_system combina en la mesura òptima el calor, el fred i el repòs mitjançant 3 circuits diferenciats:

El circuit RELAX és util per a la relaxació de la musculatura i afavoreix una lenta y gradual relaxació corporal. Comença amb el calor intents de la sauna seca, per després continuar amb temperatures més suaus. El calor per irradiació recorda a l’antic ritual que els antics seguien a les termes romanes.

Aquest augment progressiu de la temperatura combinat amb la justa reacció de contrast amb el fred, dóna una explosió d’energia renovada, un exercici únic de vasodilatació i vasoconstricció que renova a força vital.

Aquesta lenta i gradual baixada de la temperatura corporal, combinada amb la justa reacció de contrast amb el fred ajuda a relaxar la musculatura i aconsegueix una forta sensació de relaxació físico-psíquica.
El circuit PURIFY afavoreix l’eliminació de toxines i l’excés de líquid mitjançant un augment de la transpiració. Aquest efecte s’aconsegueix amb la repetida exposició a les altes temperatures de la sauna seca.

Gràcies a la intensitat de la calor aquest circuit augmenta la sudoració amb els beneficis que això suposa per a la salut. Amb la suor s’alliberen impureses i s’oxigena la pell a la vegada que el consum d’oxigen augmenta i accelera l’activitat respiratòria afavorint l’eliminació de les toxines.

El circuit EXCITE afavoreix una sensació de renovada vitalitat. A través de la tensió del sistema metabòlic, millora el ritme de la freqüència cardíaca. S’inicia al bany de vapor on la temperatura és continguda per finalitzar a la sauna seca amb temperatura elevada.

Renova el teu cos i ment al Claror Marítim

Abona’t al Claror Marítim o amplia la teva quota amb el complement de l’Spa.