Spa talassa claror marítim

L’Spa Talassa del Claror Marítim és un espai únic a Barcelona. Gaudeix de piscines amb aigua de mar amb efectes lúdics per aconseguir una relaxació total de les persones que en fan ús.

 

La Talassoteràpia combina la composició de l’aigua de mar amb la temperatura calenta de l’aigua i els efectes mecànics dels diferents equipaments que generen bombolles, escumes i sortidors que tenen efectes relaxants per a cos i ment.

piscines amb aigua de mar

Dues piscines amb aigua de mar a una temperatura de 33°, on podràs gaudir d’un complet i modern circuit de relax.

Propietats de l’aigua de mar

La Talàssoterapia aprofita les propietats fonamentals de l’aigua de mar per augmentar el benestar físic i mental.

spa system claror marítim

El mètode spa_system aprofita al màxim els beneficis d’un servei de benestar físic i mental d’una manera fàcil, segura i divertida.

complement perfecte per al teu entrenament

El mètode spa_system està concebut com un entrenament per a la millora del metabolisme: cardiovascular, limfàtic, respiratori, termoregulador.

El millor spa urbà de Barcelona

Experimenta noves sensacions a l’Spa Marítim Barcelona, un espai on relaxar-te, desconnectar i dedicar-te exclusivament a tu.

Viuràs el teu gran moment a l’Spa Marítim, on pots gaudir de diversos equipaments:

Transporta’t a la natura amb les dutxes de sensacions
brisa fresca, pluja tropical i dutxa de galleda

Viu moments de contrastos amb la piscina tèbia
(33,5°) i les seves caigudes d’aigua i la piscina freda (21°)

Equilibra el teu cos amb la zona de descans d’infrarojos

Irradia el teu cost de calor amb les saunes
Sauna seca: Calor intensa 80-90° Humitat 10-20%
Sauna mediterrànea: Calor moderada 41° Humitat 70% Bany de vapor: Calor intensa 45-50° Humitat 90-100%

Refresca’t amb els petit glaçons de la font de gel

Què és l’spa_system?
L’Spa Marítim ofereix de forma exclusiva el mètode spa_system, el mètode d’utilizació més efectiu dels diferents equipaments, per aprofitar al màxim els beneficis d’un servei de benestar físic i mental d’una manera fàcil, segura i divertida.

Sobre una base d’investigació científica Starpool ha creat diferents programes de benestar, per convertir en realitat un SPA de somni.

3 circuits per al teu benestar
L’spa_system combina en la mesura òptima el calor, el fred i el repòs mitjançant 3 circuits diferenciats:

El circuit RELAX és util per a la relaxació de la musculatura i afavoreix una lenta y gradual relaxació corporal. Comença amb el calor intents de la sauna seca, per després continuar amb temperatures més suaus. El calor per irradiació recorda a l’antic ritual que els antics seguien a les termes romanes.

Aquest augment progressiu de la temperatura combinat amb la justa reacció de contrast amb el fred, dóna una explosió d’energia renovada, un exercici únic de vasodilatació i vasoconstricció que renova a força vital.

Aquesta lenta i gradual baixada de la temperatura corporal, combinada amb la justa reacció de contrast amb el fred ajuda a relaxar la musculatura i aconsegueix una forta sensació de relaxació físico-psíquica.
El circuit PURIFY afavoreix l’eliminació de toxines i l’excés de líquid mitjançant un augment de la transpiració. Aquest efecte s’aconsegueix amb la repetida exposició a les altes temperatures de la sauna seca.

Gràcies a la intensitat de la calor aquest circuit augmenta la sudoració amb els beneficis que això suposa per a la salut. Amb la suor s’alliberen impureses i s’oxigena la pell a la vegada que el consum d’oxigen augmenta i accelera l’activitat respiratòria afavorint l’eliminació de les toxines.

El circuit EXCITE afavoreix una sensació de renovada vitalitat. A través de la tensió del sistema metabòlic, millora el ritme de la freqüència cardíaca. S’inicia al bany de vapor on la temperatura és continguda per finalitzar a la sauna seca amb temperatura elevada.