sala de fitness Claror marítim Suma't a una nova manera d'entrenar botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 Sala de Fitness Claror Marítim

Descobreix la sala de fitness del Claror Marítim

funxtion claror

Utilitza el circuit d’exercicis FUNXTION CLAROR a l’estructura que trobaràs a la sala de fitness, combinat amb la tecnologia FunXtion per programar les sessions, amb el control i monitorització de la freqüència cardíaca de Myzone.

 

Et permetrà millorar la composició corporal reduint el % de greix corporal i augmentant-ne el muscular, mitjançant exercicis funcionals i d’alta intensitat. Tindràs tot el material al teu abast, com barres, cordes, sacs de boxa, slam balls, kettelbell, cubs de plyo, corebag, bossu, fitball, monkey bars, core board, gripR, discos, CMT, sac búlgar, rodes, manuelles, foamroller, piques, xertubes, TRX, max trainer, rem, paral.leles i pes corporal.

Sessio-Fitness-MAR_funxtion
circuit egym

L’Egym Premium és un sistema d’entrenament de força al circuit Egym de la sala de fitness que ofereix un entrenament totalment personalitzat. L’entrenament es personalitza a partir de 6 programes i segons el teu objectiu: musculació, atlètic, aprimar, rehabilitació, fitness general i tonificació. Per als diferents objectius d’entrenaments requereixen diferents entrenaments: el número de repeticions, el pes i duració de l’entrenament i la velocitat del moviment.

Gama de màquines de cardio matrix

Les màquines de cardio Matrix t’ofereixen una experiència cardio completament connectada. Noves pantalles de 16′ i 19′ per a un entreteniment personalitzat i diversificat.

Espai Ep
S’ha creat una nova zona d’entrenament personal en un entorn confortable dins de la mateixa sala de fitness.
logo_EP
Descarrega l’APP eGym
Optimitza el teu entrenament i connectat amb el teu smatphone a la Sala de Fitness.