Descobreix la sala de fitness del Claror Marítim

NOUS ESPAIS D’ENTRENAMENT

Vine a entrenar al Claror Marítim i viu una nova experiència d’entrenament gràcies a les millores i reestructuració de tots els espais d’entrenament de la sala de fitness.

Aprofita les noves màquines de Matrix que trobaràs a l’espai d’entrenament de pes lliure totalment renovat:

  • Half Rack
  • Hip Trust
  • plataformes de treball de pesos lliures i carregades

També podràs utilitzar les màquines d’eGym de forma individual, per treballar els grups musculars de forma independent.

funxtion claror, entrenament funcional en grup

Utilitza el circuit d’exercicis FUNXTION CLAROR a l’estructura que trobaràs a la sala de fitness, combinat amb la tecnologia FunXtion per programar les sessions, amb el control i monitorització de la freqüència cardíaca de Myzone.

 

Et permetrà millorar la composició corporal reduint el % de greix corporal i augmentant-ne el muscular, mitjançant exercicis funcionals i d’alta intensitat. Tindràs tot el material al teu abast, com barres, cordes, sacs de boxa, slam balls, kettelbell, cubs de plyo, corebag, bossu, fitball, monkey bars, core board, gripR, discos, CMT, sac búlgar, rodes, manuelles, foamroller, piques, xertubes, TRX, max trainer, rem, paral.leles i pes corporal.

IMG_4601
CIRCUIT EGYM

L’Egym Premium és un sistema d’entrenament de força al circuit Egym de la sala de fitness que ofereix un entrenament totalment personalitzat. L’entrenament es personalitza a partir de 6 programes i segons el teu objectiu: musculació, atlètic, aprimar, rehabilitació, fitness general i tonificació. Per als diferents objectius d’entrenaments requereixen diferents entrenaments: el número de repeticions, el pes i duració de l’entrenament i la velocitat del moviment.

Ara, també pots entrenar amb les màquines eGym de forma individual, sense haver de fer tot el circuit.

Gama de màquines de cardio matrix

Les màquines de cardio Matrix t’ofereixen una experiència cardio completament connectada. Noves pantalles de 16′ i 19′ per a un entreteniment personalitzat i diversificat.

Espai Ep
S’ha creat una nova zona d’entrenament personal en un entorn confortable dins de la mateixa sala de fitness.
VIU L’EXPERIÈNCIA D’ENTRENAMENT A LA SALA DE FITNESS

Als Clubs Claror trobaràs activitats exclusives de 15 i 30 minuts que es duen a terme a la Sala de Fitness i amb les que treballaràs de forma més localitzada diferents grups musculars.

Descarrega l’APP eGym
Optimitza el teu entrenament i connectat amb el teu smatphone a la Sala de Fitness.