Tancament de la sala de dalt i espai funcional Teambeats del 18/9 al 1/10
Tancament de la sala general del 25/09 al 1/10
Durant el tancament, podreu entrenar a la sala de fitness de tots els Clubs Claror entre el 25 de setembre i l’1 d’octubre
Viu la nova experiència d’entrenament del Claror Sardenya

Renovem la sala de Fitness del Claror Sardenya per oferir-te una experiència d’entrenament més completa, eficient i divertida. Seguint les últimes tendències del mercat del fitness i les peticions dels usuaris que feu ús de la instal·lació, adeqüem els espais perquè pugueu entrenar la força sigui quina sigui la vostra edat o condició física. Els últims estudis científics demostren que la força és la qualitat física bàsica més important a treballar en qualsevol etapa de la vida.

 

Amb una ferma aposta per la força electrònica, el treball de força amb politges i el treball amb pesos lliures i màquines de palanca, volem crear diferents ambients de treball perquè tothom gaudeixi del seu espai dins de la sala.

 

Entrena amb tot l’equipament necessari per treballar cada grup muscular. Així mateix, ampliem la zona de pes lliure, seguint la tendència actual, i dotem de material d’alta qualitat tots els espais perquè puguis dur a terme qualsevol exercici.

Marques de referència perquè assoleixis tots els teus objectius

Les màquines Eleiko destaquen per la seva innovació tecnològica avançada. Cada màquina està dissenyada amb característiques de vanguardia que ofereixen un control precís, seguretat i comoditat durant l’entrenament. Amb Eleiko fem un salt qualitatiu en funcionalitats d’entrenament, amb el que t’ajudem a mantenir-te al dia amb el teu progrés i a maximitzar els resultats del teu entrenament.

Les màquines de fitness Gym 80 són conegudes per la seva durabilitat i construcció de qualitat. Utilitzen els millors materials i processos de fabricació per assegurar que cada màquina sigui fiable i resistent. No importa la intensitat del teu entrenament, amb les noves màquines Gym 80 estaràs a l’altura del desafiament i et proporcionaran un rendiment constant a llarg termini.

Les màquines de cardio Matrix t’ofereixen beneficis inigualables per al teu entrenament. Podràs gaudir de programes d’entrenament personalitzats i seguir el teu progrés a través de la connexió a Internet. L’ergonomia i el confort excepcionals et permetran entrenar de manera més eficient i còmoda. A més, les màquines de cardio Matrix estan dissenyades per oferir una experiència immersiva amb pantalles interactives i opcions d’entreteniment.

egym: treballa la força amb l´última tecnologia del mercat
Incorporem un circuit de 14 màquines de força electrònica eGym, connectades amb el Fitness Hub per garantir-te un entrenament excel·lent

 

Amb un enfocament únic i tecnologia punta, eGym ofereix una experiència d’entrenament 360º. El Fitness Hub t’ofereix una inducció ràpida a la sala de Fitness que et permetrà mantenir una motivació continua en el teu entrenament.

 

El circuit de màquines de fitness eGym et proporciona una manera eficient, personalitzada i motivadora de treballar el teu cos. Aprofita la innovadora tecnologia eGym per assolir els teus objectius de fitness de manera efectiva i gaudir d’una experiència d’entrenament excepcional.

 

Aquests són alguns dels beneficis que obtindràs en utilitzar el circuit de màquines de fitness eGym.

 1. Entrenament Personalitzat: El circuit eGym adapta automàticament els pesos i repeticions segons les teves necessitats i nivell de condició física. Això et permetrà progressar de manera constant i segura.
 2. Connectivitat Intel·ligent: Gràcies a la connectivitat integrada, podràs seguir el teu progrés d’entrenament, registrar les teves dades i establir nous objectius. A més, podràs sincronitzar les dades amb altres dispositius i aplicacions de fitness per obtenir una visió completa del teu rendiment.
 3. Varietat d’Exercicis: El circuit de màquines eGym ofereix una àmplia gamma d’exercicis per treballar tots els grups musculars de manera equilibrada. Això t’ajudarà a millorar la força, la resistència i la tonificació muscular.
 4. Eficiència de Temps: Amb el circuit de màquines eGym, podràs realitzar un entrenament complet en un temps reduït. Els temps de descans programats i els ajustos automàtics et permetran treballar de manera intensa i eficient.
 5. Suport i Motivació: L’aplicació eGym ofereix suport i motivació durant el teu entrenament. Podràs seguir rutines d’entrenament predefinides, rebre consells d’experts i interactuar amb altres membres de la comunitat eGym.

noves màquines de força gym 80: efectivitat i versatilitat

Les màquines de força de palanca de Gym 80 destaquen per la seva eficiència i efectivitat en cada entrenament

Si estàs buscant una manera efectiva de millorar el teu entrenament i obtenir resultats òptims, has arribat al lloc adequat. Gaudeix dels beneficis clau d’entrenar amb aquestes màquines d’alta qualitat que t’ajudaran a assolir els teus objectius de condició física.

 1. Eficiència i Efectivitat: Dissenyades amb precisió, aquestes màquines ofereixen una resistència uniforme i controlada, la qual cosa permet als usuaris aprofitar al màxim cada repetició. Això significa que els teus músculs treballaran de manera òptima, la qual cosa es traduirà en guanys de força i múscul més ràpids.
 2. Seguretat Garantida: La seguretat és una prioritat quan es tracta d’entrenar amb peses. Les màquines de Gym 80 estan dissenyades amb característiques de seguretat avançades, com sistemes de bloqueig i ajustament fàcil de la resistència. Això assegura que puguis realitzar els teus exercicis de manera segura, minimitzant el risc de lesions.
 3. Versatilitat per a Tots els Nivells: Ja siguis un principiant en el món del fitness o un atleta experimentat, les màquines de Gym 80 són adequades per a tots els nivells de condició física. Pots ajustar la resistència segons les teves necessitats, la qual cosa et permet realitzar una àmplia varietat d’exercicis i progressar al teu propi ritme.
 4. Durabilitat i Qualitat: Les màquines de força de palanca de Gym 80 estan construïdes amb materials de alta qualitat i un disseny durador. Això significa que la teva inversió perdurarà al llarg del temps i gaudiràs d’un equip fiable que t’acompanyarà en el teu viatge de fitness durant anys.

noves màquines de cardio Matrix

Descobreix els beneficis de les Màquines de Cardio Matrix per a un entrenament òptim

Les màquines de cardio Matrix són la millor elecció per millorar la teva resistència cardiovascular i assolir els teus objectius de fitness. Amb tecnologia de punta i un disseny de qualitat, aquestes màquines t’ofereixen beneficis excepcionals:

 1. Rendiment Avançat: Les màquines de cardio Matrix estan equipades amb funcionalitats avançades per a un entrenament de primera classe. Des de pantalles interactives fins a programes d’entrenament personalitzats, pots obtenir una experiència d’entrenament adaptada a les teves necessitats.

 2. Connexió Intel·ligent: Amb la connectivitat integrada, podràs seguir el teu progrés, sincronitzar dades i compartir els teus èxits amb altres dispositius i aplicacions de fitness. Això et permetrà tenir un control total sobre el teu entrenament.
 3. Comoditat i Ergonomia: Les màquines de cardio Matrix són dissenyades per proporcionar-te la màxima comoditat durant l’entrenament. Seients ergonòmics, agafadors ajustables i superfícies suaus et permetran treballar de manera còmoda i segura.
 4. Varietat d’Opcions: Amb una àmplia gamma de màquines de cardio, podràs triar l’opció que millor s’adapti a les teves preferències i necessitats. Ja sigui córrer a la cinta, pedalar en una bicicleta el·líptica o entrenar en una màquina de rem, tens diverses opcions per mantenir-te motivat i compromès amb el teu entrenament.
 5. Durabilitat i Fiabilitat: Les màquines de cardio Matrix són conegudes per la seva construcció de qualitat i durabilitat. Podràs comptar amb el seu rendiment constant durant anys i gaudir de l’entrenament sense interrupcions.
les últimes tendències en entrenament de força al teu abast

Treballar la força és essencial en totes les edats per mantenir una vida activa i saludable. A mesura que envellim, mantenir la força muscular ens ajuda a mantenir l’autonomia, prevenir lesions i millorar la qualitat de vida.

 

L’entrenament de força també ajuda a mantenir uns ossos forts i un metabolisme actiu. Independentment de l’edat, dedicar temps a treballar la força és una inversió en el nostre benestar i futur.

descobreix el nou fitness lab

Inaugurem un espai innovador en el qual t’oferim un munt d’eines per treure el màxim rendiment a l’entrenament de força. El Fitness LAB serà el punt d’inici del teu camí cap a l’entrenament de força autònom.

 

En aquest espai t’ajudarem a configurar totes les eines necessàries per optimitzar i mesurar la teva activitat física, t’ensenyarem com executar de forma adient cada exercici i t’oferirem dues activitats dirigides enfocades a millorar i aprendre els exercicis de força que pots fer a la sala.

HIFT TRAINING LAB

força
LAB

FITNESS HUB: COMENÇA EL TEU CAMÍ CAP A L’ENTRENAMENT DE FORÇA

Un nou dispositiu tecnològic Fitness Hub permet una ràpida inicialització i ajustament automàtic de les màquines, que estalvia temps i fa que el circuit sigui més àgil. Amb les proves de mesura de força i condició física, el dispositiu determinarà els teus objectius i el pla d’entrenament més adient per tu.

 

Demana una sessió de benvinguda al tècnic/a de sala i comença el teu camí cap a l’entrenament de força.

Optimitza el teu entrenament i descarrega l’APP egym
Optimitza el teu entrenament i connectat amb el teu smatphone a la Sala de Fitness.

Activitats xp’15 claror

activitats express xp15' claror

Als Clubs Claror disposem d’activitats exclusives de 15 minuts que es duen a terme a la Sala de Fitness per tal de treballar de forma més localitzada diferents grups musculars.