Sala de fitness del claror can caralleu

Gaudeix d’una SALA de fitness de prop de 600m² amb tecnologia punta de la marca technogym

Teambeats_noticia-910aa09a
TEAMBEATS™ (Entrenament Funcional)

TEAMBEATS ™ és una plataforma d’entrenament basat en el ritme cardíac que combina varietat, eficiència i diversió en una sola sessió que no s’assembla a cap altra experiència de fitness dirigida en grup. Millora la condició física, perd pes i maximitza el rendiment al ritme del cor. Amb l’app professional TEAMBEATS ™, els entrenadors poden programar classes i circuits molt dinàmics basats en la freqüència cardíaca, controlant els mesuraments, el temps i la música des del tòtem UNITY ™ SELF, tot de manera summament fàcil.

SKILLMILL™ (Entrenament Funcional)

Concebuda gràcies a la llarga experiència de Technogym com a proveïdor oficial d’equips de gimnàstica dels Jocs Olímpics, SKILLMILL™. És el primer producte que et permetrà millorar en potència, velocitat, resistència i agilitat, i gaudir dels beneficis de l’entrenament esportiu professional de forma segura, atractiva i eficaç. Podràs entrenar tots els sistemes d’energia del cos i convertir-te en un atleta d’elit.

SKILLROW™ (Entrenament Funcional)

SKILLROW™ és el primer equip de rem indoor totalment connectat, per a l’entrenament cardiovascular i de resistència que, gràcies al seu disseny específic per a l’esport, la seva tecnologia exclusiva i els entrenaments orientats al rendiment, ofereix un entrenament a nivell d’esportistes d’elit.

biocircuit
S’ha creat un espai d’entrenament en circuit de màquines guiades, que permet optimitzar l’entrenament de força i resistència de tot el cos en 20′, sigui quin sigui el teu objectiu. L’equipament es personalitza amb les teves característiques antropomètriques i d’objectius, i s’adapta totalment a tu. Un cop personalitzades, només t’has de loguejar i les màquines ajusten automàticament els elements i el pes a tu.
I recorda, el primer cop que el vulguis utilitzar, dirigeix-te al tècnic/a de la sala que t’explicarà com funciona, et loguejarà i farà l’ajustament perquè a partir d’aquell moment ho facis de manera autònoma.

Gama de màquines de cardio EXCITE™

La col·lecció Excite™ t’ofereix una experiència cardio completament connectada. Noves pantalles de 16′ i 19′ per a un entreteniment personalitzat i diversificat.

Cintes de córrer run live
El·líptiques vario live
Bicicletes horitzontals Bike
Bicicletes reclinades recline live
màquina tren superior top live
escaladora climb live
Espai Ep
Viu una experiència d’entrenament personal excel·lent en un entorn confortable dins de la mateixa sala de fitness. Aprofita el material més nou i la maquinària keisser específicament pensada per millorar el teu entrenament personalitzat.
VIU L’EXPERIÈNCIA D’ENTRENAMENT A LA SALA DE FITNESS

Als Clubs Claror trobaràs activitats exclusives de 15 i 30 minuts que es duen a terme a la Sala de Fitness i amb les que treballaràs de forma més localitzada diferents grups musculars.

Força LAB
Teambeats
Espai d’estiraments
S’ha creat una nova zona d’estiraments amb gespa artificial, perquè baixis pulsacions i relaxis la musculatura en un entorn confortable dins de la mateixa sala de fitness.

Technogym

estalvi energètic, garantia de qualitat

Les noves màquines Technogym s’adapten a les teves característiques, amb pantalles que et permeten personalitzar al màxim el teu entrenament, vivint experiències úniques en qualsevol punt del planeta, amb més connectivitat i amb les que podràs interactuar amb els teus companys. I tot això amb un un 40% d’estalvi energètic.

Descarrega l’APP MyWellness

Optimitza el teu entrenament i connectat amb el teu smatphone a la Sala de Fitness.