Sala de fitness del claror can caralleu

Gaudeix d’una SALA de fitness de prop de 600m² amb tecnologia punta de la marca technogym

TEAMBEATS™ (Entrenament Funcional)

TEAMBEATS ™ és una plataforma d’entrenament basat en el ritme cardíac que combina varietat, eficiència i diversió en una sola sessió que no s’assembla a cap altra experiència de fitness dirigida en grup. Millora la condició física, perd pes i maximitza el rendiment al ritme del cor. Amb l’app professional TEAMBEATS ™, els entrenadors poden programar classes i circuits molt dinàmics basats en la freqüència cardíaca, controlant els mesuraments, el temps i la música des del tòtem UNITY ™ SELF, tot de manera summament fàcil.

SKILLMILL™ (Entrenament Funcional)

Concebuda gràcies a la llarga experiència de Technogym com a proveïdor oficial d’equips de gimnàstica dels Jocs Olímpics, SKILLMILL™. És el primer producte que et permetrà millorar en potència, velocitat, resistència i agilitat, i gaudir dels beneficis de l’entrenament esportiu professional de forma segura, atractiva i eficaç. Podràs entrenar tots els sistemes d’energia del cos i convertir-te en un atleta d’elit.

SKILLROW™ (Entrenament Funcional)

SKILLROW™ és el primer equip de rem indoor totalment connectat, per a l’entrenament cardiovascular i de resistència que, gràcies al seu disseny específic per a l’esport, la seva tecnologia exclusiva i els entrenaments orientats al rendiment, ofereix un entrenament a nivell d’esportistes d’elit.

biocircuit
S’ha creat un espai d’entrenament en circuit de màquines guiades, que permet optimitzar l’entrenament de força i resistència de tot el cos en 20′, sigui quin sigui el teu objectiu. L’equipament es personalitza amb les teves característiques antropomètriques i d’objectius, i s’adapta totalment a tu. Un cop personalitzades, només t’has de loguejar i les màquines ajusten automàticament els elements i el pes a tu.
I recorda, el primer cop que el vulguis utilitzar, dirigeix-te al tècnic/a de la sala que t’explicarà com funciona, et loguejarà i farà l’ajustament perquè a partir d’aquell moment ho facis de manera autònoma.

Gama de màquines de cardio EXCITE™

La col·lecció Excite™ t’ofereix una experiència cardio completament connectada. Noves pantalles de 16′ i 19′ per a un entreteniment personalitzat i diversificat.

Cintes de córrer run live
El·líptiques vario live
Bicicletes horitzontals Bike
Bicicletes reclinades recline live
màquina tren superior top live
escaladora climb live
Espai de pes lliure PURE STRENGTH™

Nou espai de pes lliure amb la incorporació de nous racs, 4 bancs multifunció i la línia de màquines Pure Strength. Disposem de 5 noves màquines de treball del tren inferior, entre les quals destaca la innovadora màquina Hip Thrust, que permet el treball de glutis d’una manera eficient i segura.

Espai d’estiraments
S’ha creat una nova zona d’estiraments amb gespa artificial, perquè baixis pulsacions i relaxis la musculatura en un entorn confortable dins de la mateixa sala de fitness.

Technogym

estalvi energètic, garantia de qualitat

Les noves màquines Technogym s’adapten a les teves característiques, amb pantalles que et permeten personalitzar al màxim el teu entrenament, vivint experiències úniques en qualsevol punt del planeta, amb més connectivitat i amb les que podràs interactuar amb els teus companys. I tot això amb un un 40% d’estalvi energètic.

Descarrega l’APP MyWellness

Optimitza el teu entrenament i connectat amb el teu smatphone a la Sala de Fitness.