Descobreix tot el que t’ofereix la sala de fitness de L’Esportiu de llinars

NOUS ESPAIS D’ENTRENAMENT

A L’Esportiu de Llinars trobaràs una nova zona de pes lliure ampliada al doble de l’espai d’abans i amb nou material. Podràs exercitar el tronc inferior amb més màquines Matrix de palanca com:

 

  • Hip Trust
  • Hack Squat
  • Half Rack

 

També podràs gaudir d’una nova zona d’estiraments amb gespa per baixar les pulsacions i tornar a la calma després de l’entrenament.

funxtion claror, entrenament funcional en grup

Utilitza el circuit d’exercicis FUNXTION CLAROR a l’estructura que trobaràs a la sala de fitness, combinat amb la tecnologia FunXtion per programar les sessions, amb el control i monitorització de la freqüència cardíaca de Myzone.

funxtion_claror

Et permetrà millorar la composició corporal reduint el % de greix corporal i augmentant-ne el muscular, mitjançant exercicis funcionals i d’alta intensitat. Tindràs tot el material al teu abast, com barres, cordes, sacs de boxa, slam balls, kettelbell, cubs de plyo, corebag, bossu, fitball, monkey bars, core board, gripR, discos, CMT, sac búlgar, rodes, manuelles, foamroller, piques, xertubes, TRX, max trainer, rem, paral.leles i pes corporal.

circuit egym

L’Egym Premium és un sistema d’entrenament de força al circuit Egym de la sala de fitness que ofereix un entrenament totalment personalitzat. L’entrenament es personalitza a partir de 6 programes i segons el teu objectiu: musculació, atlètic, aprimar, rehabilitació, fitness general i tonificació. Per als diferents objectius d’entrenaments requereixen diferents entrenaments: el número de repeticions, el pes i duració de l’entrenament i la velocitat del moviment.

Gama de màquines de cardio matrix

Les màquines de cardio Matrix t’ofereix una experiència cardio completament connectada. Noves pantalles de 16′ i 19′ per a un entreteniment personalitzat i diversificat.

Activitats xp’15 claror

activitats express xp15' claror

Als Clubs Claror disposem d’activitats exclusives de 15 minuts que es duen a terme a la Sala de Fitness per tal de treballar de forma més localitzada diferents grups musculars.

Descarrega l’APP eGym
Optimitza el teu entrenament i connectat amb el teu smatphone a la Sala de Fitness.