sala de fitness claror cartagena

nous espais d’entrenament

Gaudeix d’una àmplia zona d’entrenament funcional, una zona de pes lliure i de l’última tendència en màquines de treball càrdiovascular.

Al Claror Cartagena entrenaràs seguint les últimes tendències del mercat del fitness. Aquest 2023 hem renovat diferents espais de la sala per potenciar les zones de pes lliure, d’entrenament de força i d’entrenament funcional.

 

Gaudeix d’una zona funcional ampliada per dur a terme els teus entrenaments així com un espai de pes lliure renovat que compta com a novetats amb:

 

  • 1 nou Half Rack
  • 2 plataformes de treball de pesos lliures i carregades
  • 1 Hip Trust

Totes elles, màquines d’última generació de Matrix.

circuit egym

L’Egym Premium és un sistema d’entrenament de força al circuit Egym de la sala de fitness que ofereix un entrenament totalment personalitzat. L’entrenament es personalitza a partir de 6 programes i segons el teu objectiu: musculació, atlètic, aprimar, rehabilitació, fitness general i tonificació. Per als diferents objectius d’entrenaments requereixen diferents entrenaments: el número de repeticions, el pes i duració de l’entrenament i la velocitat del moviment.

car-egym

Disposem del Circuit eGym totalment nou amb màquines de l’últim model de la marca i incorporarem la darrera novetat del circuit: el Fitnes Hub de eGym. Un nou dispositiu tecnològic punter que permet una ràpida inicialització i ajustament automàtic de les màquines per client, que estalvia molt de temps i fa que el circuit encara sigui més àgil. També permet fer proves i medicions més ràpides i visualitzar el progrés de forma motivadora i intuïtiva.

Gama de màquines de cardio matrix

Les màquines de cardio Matrix t’ofereix una experiència cardio completament connectada. Noves pantalles de 16′ i 19′ per a un entreteniment personalitzat i diversificat.

Espai Ep
Viu una experiència d’entrenament personal excel·lent en un entorn confortable dins de la mateixa sala de fitness. Aprofita el material més nou i la maquinària keisser específicament pensada per millorar el teu entrenament personalitzat.
VIU L’EXPERIÈNCIA D’ENTRENAMENT A LA SALA DE FITNESS

Als Clubs Claror trobaràs activitats exclusives de 15 i 30 minuts que es duen a terme a la Sala de Fitness i amb les que treballaràs de forma més localitzada diferents grups musculars.

Descarrega l’APP eGym
Optimitza el teu entrenament i connectat amb el teu smatphone a la Sala de Fitness.