Revolució del concepte d'entrenament amb màquines d'última generació botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 Sala de Fitness Claror Cartagena

sala de fitness claror cartagena

nous espais d’entrenament

Gaudeix d’una àmplia zona d’entrenament funcional, una zona de pes lliure i de l’última tendència en màquines de treball càrdiovascular.

car-egym

Disposem del Circuit eGym totalment nou amb màquines de l’últim model de la marca i incorporarem la darrera novetat del circuit: el Fitnes Hub de eGym. Un nou dispositiu tecnològic punter que permet una ràpida inicialització i ajustament automàtic de les màquines per client, que estalvia molt de temps i fa que el circuit encara sigui més àgil. També permet fer proves i medicions més ràpides i visualitzar el progrés de forma motivadora i intuïtiva.

circuit egym

L’Egym Premium és un sistema d’entrenament de força al circuit Egym de la sala de fitness que ofereix un entrenament totalment personalitzat. L’entrenament es personalitza a partir de 6 programes i segons el teu objectiu: musculació, atlètic, aprimar, rehabilitació, fitness general i tonificació. Per als diferents objectius d’entrenaments requereixen diferents entrenaments: el número de repeticions, el pes i duració de l’entrenament i la velocitat del moviment.

Gama de màquines de cardio matrix

Les màquines de cardio Matrix t’ofereix una experiència cardio completament connectada. Noves pantalles de 16′ i 19′ per a un entreteniment personalitzat i diversificat.

Espai Ep
Viu una experiència d’entrenament personal excel·lent en un entorn confortable dins de la mateixa sala de fitness. Aprofita el material més nou i la maquinària keisser específicament pensada per millorar el teu entrenament personalitzat.

Activitats xp’15 claror

activitats express xp15' claror

Als Clubs Claror disposem d’activitats exclusives de 15 minuts que es duen a terme a la Sala de Fitness per tal de treballar de forma més localitzada diferents grups musculars.

Descarrega l’APP eGym
Optimitza el teu entrenament i connectat amb el teu smatphone a la Sala de Fitness.