Olor d’estiu i de lleure

Els esplais i campus esportius i de lleure per a infants I joves són un espai idoni per seguir treballant els valors essencials per al seu desenvolupament, mentre es diverteixen i fan nous descobriments.
olor-d-estiu-i-de-lleure
“El temps lliure no es consumeix sinó que es construeix!” Jaume Trilla

Comença a fer olor d’estiu i de lleure, de platja, piscina, crema de sol, excursions, àpats a l’aire lliure, bicicletes, aventures i de temps lliure.
Els infants i joves tenen moltes maneres de viure aquest temps lliure que brinden les vacances escolars.

A Clubs Claror tenim molt clar la millor manera d’aprofitar-lo: participant dels nostres esplais i campus esportius i de lleure, on com diu Jaume Trilla, “el temps lliure no es consumeix sinó que es construeix!”

Aprendre, evolucionar i descobrir

La màgia del lleure és el potencial que té, la quantitat de recursos que ofereix per educar, aprendre, evolucionar i descobrir. Des de Claror vetllem per crear experiències significatives, amb l’activitat física com a puntal i punt de partida.

Als Clubs Claror sabem del cert que al lleure, l’aprenentatge és constant i garantit. No posem l’èmfasi en el contingut sinó en l’activitat, aconseguint aprenentatges actius, contextualitzats i significatius.

L’activitat física com a eix

Treballem amb l’objectiu d’encomanar el plaer de realitzar esport. Procurant que els infants i els i les joves que comparteixen l’estiu amb nosaltres, descobreixin i gaudeixin del plaer de l’activitat física, en totes les seves dimensions i possibilitats.

També ens apassionem amb la música, la dansa i l’expressió corporal, descobrint noves maneres de comunicar-nos i expressar-nos.

Compartir i respectar

El gust de compartir i conviure amb companys i companyes, formar part d’un grup petit, on els objectius són compartits, és una de les millors maneres per educar en la convivència. El respecte mutu i la llibertat, els pilars fonamentals per a construir una societat activa, compromesa i respectuosa.

Construir i crear

Oferim activitats on l’entusiasme, la creativitat i la imaginació són la base de la seva raó de ser, proporcionant ales per a construir i crear, en entorns tan diversos com el medi natural, la piscina o els nostres equipaments esportius.

Diversitat i atenció personalitzada

Creant sempre un espai per a tothom, inclusiu, divers i amb atenció individualitzada. Planifiquem les nostres activitats tenint en compte el ritme fisiològic dels infants.

 

Aquest estiu perseguirem l’empoderament, la presa de decisions, gaudir i aprendre de la mà, a conviure respectant la naturalesa, creant hàbits saludables i buscant moments feliços i compartits, acompanyats sempre de l’olor d’estiu i de lleure, que ja comencem a notar.

L’AUTORA

mar-trabal
MAR TRABAL

Coordinadora d’Escoles Esportives i Lleure de Can Caralleu

Articles relacionats

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.