Aprèn la tècnica del Rem i millora a nivell cardiovascular i muscular

L'Adriana García, tècnica de fitness i entrenadora personal de Clubs Claror, ens explica com millorar el nostre rendiment amb el Rem.

Si aprenem la tècnica del Rem descobrirem que ens permet fer un treball molt exigent i dóna molt bons resultats a nivell cardiovascular i muscular, millorant la condició física en general.

En una remada participen diversos grups musculars (cames, glutis, esquena, abdominal i braços) fent del rem un dels exercicis més complets que es poden fer a la sala.

Tècnica del Rem

1. Peus agafats als suports, cames flexionades, braços estirats i abdomen activat.
2. Empenyem amb la part inferior del tronc i després utilitzem l’esquena per portar els braços flexionats al pit.
3. Després, tornem a estirar braços i flexionar cames per a poder lliscar i tornar a la posició inicial.

Fes Rem sol o acompanyat amb l’Skill Row

Per practicar la tècnica de Rem ho podem fer individualment o en grup, com per exemple amb l’Skill Row. L’Skill Row és una activitat amb rems en grup i dinamitzada per un tècnic.

Podreu entrenar d’una manera divertida, fent competicions individuals o per equips. Tots els participants podran seguir la seva progressió gràcies a una pantalla de TV i una simulació d’una carrera.

Recorda que si vols fer servir per primer cop el rem, tant de forma individual com en classe col·lectiva, deixa’t guiar sempre pels tècnics de la sala.
Som-hi!

L’AUTORA

Adriana Garcia

Tècnica de fitness i entrenadora personal

Llicenciada en Educació Física i instructora titulada de LesMills.

Articles relacionats