Activitats express Xp15’: l’entrenament de 15 minuts a la sala de fitness

Les activitats Xp15’ treballen diferents grups muscular mitjançant exercicis d’alta intensitat.
Activitats express Xp15’: l'entrenament de 15 minuts a la sala de fitness
Són actiivitats perfectes per aconseguir els teus objectius i divertir-te entrenant en grup

Sovint quan ens apuntem al gimnàs tenim en ment diferents objectius: tonificació, pèrdua de pes, millora postural, etc. I volem aconseguir aquests resultats d’una forma ràpida, divertida i eficient. Als Clubs Claror pots fer-ho amb les activitats express Xp15′.

Què són les activitats express Xp15′?

Les activitats express Xp15’ són activitats en petits grups i treballen diferents grups muscular mitjançant exercicis d’alta intensitat. Es duen a terme a la sala de fitness sota la supervisió d’un tècnic esportiu i duren 15 minuts. Es fan cada hora i totes comencen a i 40′ i acaben a i 55′. Consulta els horaris del teu club aquí>> 

beneficis

  • Només duren 15 minuts i es treballa de forma localitzada un grup muscular amb un entrenament d’alta intensitat, de manera que les pots combinar amb el teu entrenament a la sala.
  • Els tècnics de fitness que imparteixen l’activitat, preparen un circuit personalitzat cada vegada, que fa de les Xp15’ una experiència diferent.
  • Estan incloses a la quota d’abonament, pel que són gratuïtes per a tots els clients dels Clubs Claror.
  • Pots improvitzar ja que no és necessari la inscripció prèvia a l’activitat.

Quin tipus hi ha?

Amb la idea de abarcar tots els tipus d’entrenament i grups musculars, pots trobar 6 Xp15’ diferents:

XP15′ CORE

Es fan exercicis que treballenel transvers abdominal, els estabilitzadors de la columna i els glutis. L’objectiu és enfortir la zona del core.

XP15′ CROS CLAROR

Exercicis funcionals on es treballen els 7 patrons de moviment. L’objectiu és millorar la resistència muscular i cardiovascular.

XP15′ ESTIRAMENTS I MOBILITAT

Combina diferents tècniques com els estiraments actius i passius, l’streching, el PNF i el CRAC. L’objectiu és millorar la mobilitat general i la capacitat d’elongació muscular de tot el cos.

XP15′ HIIT

Entrenament exprés amb treball d’alta intensitat. L’objectiu principal és la millora de la composició corporal de forma global, amb una reducció del % greix corporal i un augment del % de la musculatura.

XP15′ TABATA

Igual que en el HIIT, aquest és un entrenament exprés amb treball d’alta intensitat, on la finalitat és la millora de la composició corporal de forma global, amb una reducció del % greix corporal i un augment del % de la musculatura.

XP15′ BOOTCAMP

Treball cardiovascular per intervals de temps i de força, de mitja i alta intensitat. S’utilitzen les cintes, el sac de boxa i els bancs. L’objectiu és millorar la força i la resistència cardiovascular.

 

T’animes a provar l’experiència Xp15’ Claror? Consulta els horaris del teu club aquí>> 

T’esperem a la sala de fitness!

Articles relacionats

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.