Aprima’t amb un entrenador personal

Si el teu objectiu és aprimar-te o perdre pes, tenir un entrenador personal al teu costat és molt important perquè et dissenyarà un pla específic per a tu enfocat a reduir un percentatge determinat de greix corporal de manera pautada i controlada.
Si el teu objectiu és aprimar-te o perdre pes, tenir un entrenador personal al teu costat és molt important

Controlar el sobrepès a través de l’activitat física i dur una dieta equilibrada és de màxima importància per a la salut, ja que pot ser l’origen de moltes malalties, i també una font d’insatisfacció i de molèsties físiques i psicològiques.

Si el teu objectiu és aprimar-te o perdre pes, tenir un entrenador personal al teu costat és molt important perquè et dissenyarà un pla específic per a tu, enfocat a reduir un percentatge determinat de greix corporal de manera pautada i controlada.

Pla d’entrenament: Aprima’t

L’entrenador personal et prepara un programa a mida que es caracteritza per la combinació de l’entrenament de força i cardiovascular. Es basa en les últimes tendències del fitness i es fan servir materials innovadors com el TRX, l’energy bag, el Bosu, la fitball, la pilota medicinal…

En funció de les teves característiques físiques (edat, pes, alçada, índex de greix muscular…), com la teva activitat diària, com els teus gustos, tindràs el teu programa personalitzat per fer que l’entrenament, a part d’efectiu, sigui divertit.

A més durant totes les sessions, tens l’entrenador personal totalment al teu servei, motivant-te i supervisant la correcta execució dels exercicis.

Aquesta és la manera més eficaç per aconseguir resultats més ràpidament, ja que optimitzaràs el teu temps d’entrenament i el teu esforç, amb resultats assegurats.

L’entrenador personal és un professional expert, format i preparat per guiar-te i motivar-te, deixa’t portar!

Més informació

Si vols més informació sobre aquest servei d’entrenament, conèixer els nostres entrenadors personals o concertar una cita, visita la pàgina web de l’Entrenador Personal Claror.

Articles relacionats

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.