Vols aprendre a nedar, a millorar la tècnica de natació o a cuidar-te a la piscina? L’Entrenador Personal t’ajuda

Tant si et falta confiança a l'aigua, com si no saps nedar, si vols millora la teva tècnica d'estils, o si simplement vols cuidar-te en el medi aquàtic, l'entrenador personal té un pla per a tu.
millorar la tècnica de natació
L’acompanyament d’un EP aquàtic és molt adequat per a totes les edats

Hi ha diverses maneres de perdre la por a l’aigua, d’aprendre a nedar, millorar la tècnica de natació i cuidar el teu estat físic en el medi aquàtic, però cap és tan efectiva i amb la millor garantia d’èxit, com fer-ho de la mà d’un Entrenador Personal especialitzat en activitat física en el medi aquàtic.

Quins avantatges m’ofereix un ep aquàtic?

Els principals avantatges de tenir un entrenador personal aquàtic són que:

 • Està exclusivament dedicat a tu.
 • Et dissenya sessions totalment personalitzades perquè aconsegueixes els teus objectius en el menor temps.
 • T’acompanya i et dóna seguretat, està al teu costat i realitza un seguiment individualitzat del 100% de la sessió, aplicant les correccions i modificacions que necessites en cada moment.
 • Et proposa un entrenament variat que et farà comprometre amb tu mateix.
 • T’ensenya, et corregeix i va ajustant la planificació segons la teva evolució.
 • Et prescriu un pla totalment personalitzat per continuar entrenat durant la setmana perquè aconsegueixes els teus objectius i estalviïs temps.
 • Et motiva a superar-te i a aconseguir el teu objectiu
 • Es garantia de resultats

Aquest acompanyament és molt adequat per a totes les edats, des d’infants que comencen a tenir les primeres experiències en aquest medi, fins a persones d’edat avançada que volen aprendre a nedar o recuperar la confiança a l’aigua. Es pot fer de manera individual o per a dues persones que tenen el mateix objectiu.

Aprèn a nedar

Qualsevol edat és adient per aprendre a nedar, una habilitat que es pot aprendre en qualsevol moment de la vida. Tant si es tracta d’un infant a qui volem iniciar per aconseguir autonomia en el desplaçament sense material, com si ets una persona adulta que no n’ha après mai i tens por a l’aigua, com si vols recuperar la confiança després d’un temps sense practicar la natació.

Fer-ho amb un entrenador personal especialista que està a dins de l’aigua amb tu, et dóna la seguretat que necessites per guanyar confiança i assolir el teu objectiu.

Millora la tècnica de natació

Si ja fa temps que nedes, t’anirà bé millorar la tècnica dels diversos estils per fer-la més eficient, millorar la teva condició física i anar més enllà en el teu entrenament específic de natació.

Sigui quin sigui el teu nivell, el treball que faràs amb l’Entrenador Personal, se centra en:

 • Depurar tècnica i l’execució correcta de: la respiració, la propulsió, la flotació, minimitzar la resistència i la coordinació de moviments.
 • Aprendre la tècnica de nous estils.
 • Familiarització i aprenentatge del bon ús de diferents materials com manyoples, pull-boy, aletes, etc.

Cuida’t en el medi aquàtic

Si tens alguna lesió o patologia que et causa molèsties, la teva feina o les tasques familiars et generen càrregues físiques a nivell articulars i/o musculars, el medi aquàtic té les característiques necessàries per fer un treball adequat de recuperació, compensació o reforç muscular per solucionar aquests problemes.

L’Entrenador Personal escolta les teves necessitats i sensacions, fa una valoració inicial del teu estat físic i de les teves capacitats i planifica la millor sessió per tu.

Si vols demanar més informació o contractar un professional especialitzat que t’acompanyi en el teu nou repte, visita la pàgina de l’Entrenador personal Claror, omple el formulari i contactarem amb tu!

Els autors

Manel Moré

Responsable de l’Àrea Aquàtica del Claror Sardenya

Tècnic Superior en Animació d’Activitats Fisico Esportives, Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Director de Lleure i Màster de Formació de Professorat

Articles relacionats

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.