Ybells: mobilitat, cardio, força i resistència

L'Ybells et desafia a nivell físic i mental, treballant la coordinació, força i resistència aeròbica i l’estabilitat del CORE.
Completa el teu entrenament d’una manera divertida, segura i eficaç amb el mètode d’entrenament amb Ybells i supera’t constantment.

La nova activitat Ybells és un mètode d’entrenament d’alta intensitat en grup, que combina la manipulació de l’eina Ybell i el moviment corporal de manera dinàmica, divertida, intensa i única.

Els objectius d’aquest nou mètode són:
· Augmentar la força
· Millorar la coordinació motriu
· Incrementar la potència muscular
· Guanyar resistència aeròbica muscular
· Incrementar la mobilitat i l’estabilitat

L’activitat s’organitza en sessions de tonificació de 30′, en la que es realitzen diferents seqüències de moviment progressiu i regressiu, que fan servir l’Ybell i el pes corporal com a resistència/assistència, i on aprendre i evolucionar et porten a superar-te constantment.

L’YBELL: 4 materials en 1

Ybell és una eina dissenyada amb una versatilitat única: és un material d’entrenament ‘tot en un’ que ha revolucionat l’entrenament perquè permet entrenar la mobilitat, cardio, força i resistència amb un sol element i amb el pes corporal, pensat per oferir resistència o assistència al moviment.

Compleix funcions d’altres eines d’entrenament a la perfecció:
· Manuella
· Kettlebell
· Pilota medicinal
· Barra de push-ups

L’Ybell té diferents opcions d’agafada que faciliten l’aprenentatge de les diferents tècniques així com la seva progressió, a part d’oferir seguretat i comoditat. Quan es canvia la forma d’agafar l’Ybell, la distribució del pes varia i és com si canviessim d’un material a un altre.

diverses mides i pesos, que s’utilitzen en funció de la forma física de cada persona i el tipus d’entrenament que es vulgui fer.

BENEFICIS de treballar amb l’Ybells

Moure’s bé, amb dosis òptimes d’estrès és la clau per a potenciar les nostres capacitats físiques: força, resistència, velocitat.

A través de les diferents seqüències d’exercicis, desenvolupem la mobilitat, l’estabilitat i la coordinació, sempre garantint una bona tècnica per ser eficients en el moviment. La millora d’aquestes capacitats està lligada a la motivació com a resultat, així com a millores en la regulació hormonal (dopamina, serotonina) i el sistema nerviós.

A QUI VA DIRIGIDA?

L’activitat Ybells va dirigida a tots els públics, perquè s’adapta a les capacitats i necessitats de cada persona.

En l’estructura de la sessió hi ha l’ensenyança que permet adequar l’exercici a cada nivell, progressar per crear adaptacions, sempre prioritzant la tècnica d’execució.

Aquesta activitat és ideal per combinar-la amb activitats de treball cardiovascular, com l’spinning, zumba, body attak…, i amb activitats d’intensitat mitjana que treballen la postura i el core com el pilates, el body balance i els hipopressius.

Consulta els horaris de l’activitat als Clubs Claror i comença a entrenar! >

L’AUTOR

roger estelle
ROGER ESTELLÉ

Entrenador personal i tècnic de fitness al Claror Sardenya

Titulat en Animació d’Activitats Físiques i Esportives i Quiromassatge

.

Articles relacionats

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.